Hopp til hovedinnholdet

Stefar dyttet meg, er det lov?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har kranglet med min mor, og min stefar begynte å blande seg. Han ble sur og sku dytte meg. Jeg sa til han at han ikke fikk lovt til å røre meg, men han gjorde det for selvom jeg sa ikke rør meg. Jeg ble sur og dyttet han bort. Han sa også at etter norsk lov så fortjene jeg æ bli banka. Jeg følte det som en trussel og ble lei meg. Jeg og han har ikke et godt forhold. Men har jeg lovt til og anmelde han for å røre meg, noe som jeg ble veldig ukomfortabel med?

SVAR

Besvart 12.02.2019 23:26:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle