Hopp til hovedinnholdet

Eg føler ikkje noko. Kva skal eg gjere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg sliter med å føle kjærlighet eller affeksjonsverdi for noko i livet mitt. Folk og ting rundt meg er bare der, om dei ikkje hadde vore der, ville det ikkje spilt noen rolle. Det eg synes er at eg er i et vakuum, føler aldri noe bortsett fra sorg. Følte kjærlighet og affeksjonsverdi før, men det døde bare. Voks opp i et turbulent liv, blei mobbet og plaget, både heime og på skulen. For ikkje så lenge siden døde en familiemedlem, følte ingenting der heller. Har vore til psykolog i 3 år og det hjalp veldig for heimen og skulen. Er venner med mange, men føler ingenting for dei. Eg har det ellers veldig bra og er en kjempe hyggelig kar, men føler ikkje noko. Kva skal eg gjere?

SVAR

Besvart 16.02.2019 10:28:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle