Hopp til hovedinnholdet

Familien min har dårlig råd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, familien min har et så dårlig råd på ca litt under 30k i lønn pluss at de må betale regninger noe som strammer mye med matbudsjettet og andre aktiviteter. Mamma gjør ingenting og bare bruker penger på noe helt annet mens pappa er kanskje den eneste som prøver så hardt han kan med mat og sånt. Da strever jeg ofte med å være på shopping siden jeg ikke tørr å spørre om penger siden vi allerede strever så mye og da får jeg bare lyst til å droppe byen, kino med venner, men de vil alltid spørre om hvorfor jeg ikke vil og har ikke en unnskydning for det siden jeg vil ikke bare fortelle det også blir det sikkert spredt siden de har flere bestevenninner og alt de greiene. Vil så gjerne hjelpe til med familien som å pante og sånt men man kan jo ikke bare gjøre det. Vil helst ikke finne et jobb siden jeg er så sjenert og holder meg kanskje litt langt unna mennesker fordi jeg føler at jeg får en sånn type redsel uansett hvem og hvordan de er. Hvordan kan jeg hjelpe familien min?

SVAR

Besvart 27.02.2019 10:29:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
account_circle