Hopp til hovedinnholdet

Har et vanskelig forhold til stesøster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det ekstremt vanskelig for tiden p.g.a min stesøster, jeg kan rett og slett ikke fordra henne og jeg har prøvd å skape det vennskapet vi hadde før. Henne får meg alltid til å bli sint og lei meg, sånn som jeg føler når jeg skriver dette. Folk sier at man skal ta vekk folk fra livet ditt som får deg i dårlig humør, men det kan jeg ikke gjøre siden henne bor i samme hus som meg. Henne er et år eldre enn meg, jeg orker ikke mer. Jeg blir så lei meg hver gang henne slenger dritt til meg, jeg har prøvd å prate med mamma om dette men henne gjør ikke noe med det og henne bryr seg ikke. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg lenger, jeg vil dø! det har vært som dette siden etter sommerferien, hun prøver alt hun kan for å få meg i dårlig humør. Jeg orker ikke mer, jeg prøver å ignorere henne men da får jeg kjeft av mamma og kjæresten hennes. Jeg har det vondt inni meg og jeg vil ikke bo her lenger, vær så snill og hjelp meg.

SVAR

Besvart 27.02.2019 14:25:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle