Hopp til hovedinnholdet

Faren min behandler meg ikke pent. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal bare gå rett på sak. Det var en gang min far skallet til meg på ferie i Tyrkia da jeg va 12 og snart fullte 13år. Han var full, det jeg gjore for å bli skallet til var at jeg viste fing til han. Husker ikke hvorfor, men en far bør ikke slå skalle ungen sin i hendhold din barneloven. Da han skallet meg knuste jeg tanna mi. Jeg var så redd for å si det til han dagen etterpå at jeg skylte det på at jeg skulle drikke vann fra springen å jeg tilfeldig «glømte» ut at man ikke skal drikke vann fra kranen i utlandet. Dette har jeg ikke sagt til min mor eller noen andre i familien min..han kalte også meg for en «jævla fitte» dette opplvede jeg som trist og ble veldig krenket. Til vanlilg oppfører han seg ikke skikkelig. Det jeg mener med det er at han baksnakker min mor til meg og seier at hun er helt blåst i hodet og er en kjerring han sier også at min bestemor er feit og min bestefa eg like tynn som en tannpirker. Dette har han gjort siden jeg var 10år gammel. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.03.2019 14:33:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle