Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa lyver - lurer på om jeg er adoptert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er så sint på mamma og pappa. De har løyet om føtselen min. Jeg husker bare fem seks ting fra jeg var 0-6 år. Jeg tror kanskje at det her skjedd noe. Men mamma lyver helle tiden så man vet ikke hva som er snart og ikke sant. Jeg lurer på om jeg er adoptert. Når jeg var liten så sa helle tiden søsteren min at mamma ikke ville ha meg. Og det var snadt. Jeg fant det ut for to uker siden. Og det er ikke det eneste, det er masse mer. PS jeg er 12 år

SVAR

Besvart 19.03.2019 10:44:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
account_circle