Hopp til hovedinnholdet

Familien min gjør aldri noe gøy sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt siden jeg var liten har familien min nesten aldri gjort noe ‘gøy’ sammen. Vi dro aldri på tusenfryd, badested, var i parken eller noe sånt. Vi er 4 og alle synes liksom at sånne ting er kjedelig. De ville og vil aldri heller spille fotball, badminton eller bare leke ute. Flere av vennene mine sine familier har kanskje spillkvelder en gang i blant slik som brettspill eller spille på PlayStation sammen. Hvis jeg for eksempel drar på besøk til slekt vil ingen av de eldre ha noe med oss å gjøre. De vil bare drikke og høre på høy musikk. Skulle bare ønske at de bare ville gjøre noe litt gøy hvertfall en gang i året. Jeg og mamma kranglet også nylig om dette. Føler ikke at det hjelper å diskutere heller. Hun forstår ikke. Jeg har jo også slitt veldig psykisk og dratt til psyolog ettersom at jeg har følt at jeg har ‘mistet’ venner og ikke fått vært med noen på fritiden.Føler at dette er en litt rar ting. Men synes at sånne rare ting kunne gjort hverdagen min hvertfall litt hyggeligere:)

SVAR

Besvart 22.03.2019 00:12:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle