Hopp til hovedinnholdet

Pappa venter på lunge, mamma har fått kreftdiagnose. Hvordan takle dette ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk vite for 2 år siden at faren min har lungefibrose, og han blir bare verre og verre og venter på lungetransplantasjon. Han har i teorien mindre enn 2 år igjen å leve dersom han ikke får lunger. I går fikk jeg også vite at moren min har en kreftsvulst i livmoren, fortsatt usikkerhet rundt omfanget. Jeg går på folkehøgskole langt unna, og sliter med å vise og kjenne på følelsene. Helt siden jeg fikk vite om pappa, har jeg snakket jevnlig om det, men distanserer meg fra følelsene fordi jeg vet det ikke blir bedre selvom jeg griner. Denne nyheten blir mye oppå alt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere det.

SVAR

Besvart 18.03.2019 11:12:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle