Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir mamma aldri fornøyd med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er forbanna på mammaen min. Hun er så utrolig urettferdig. Jeg er veldig flink på skolen, trener og har jobb. Jeg prøver virkelig å gjøre alt så bra som jeg kan, men alikavel er hun bare streng mot meg. De andre vennene mine får legge seg når de selv vil. Men mamma tvinger meg til å legge meg klokken 10!! I tillegg tar hun mobilen min. Jeg får ikke lov til å sove over hos kjæresten min. Han har skilte foreldre, så jeg får aldri dratt hjem til der han når han er hos faren sin (fordi han bor 1 time unna) og de nekter å hente eller kjøre meg!! I tillegg er mamma helt sykt streng på viss jeg skal kjøpe meg noe. Men jeg har jo jobb med mine egne inntekter! Dessuten er jeg en ung jente, jeg må da få lov å kjøpe meg en bukse?? Jeg vil også legge til at hun hele tiden ber meg om å trene mer. Jeg trener allerede 2 ganger i uken. Jeg har rett og slett ikke tid til mer!! Hva skal jeg gjøre?? Hvorfor blir hun aldri fornøyd?

SVAR

Besvart 23.03.2019 10:28:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle