Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min har måttet flytte ut. Jeg er glad i ham. Jeg bare gråter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Stefaren min er mentalt syk. Han har aldri gjort noe galt mot meg eller noe, men han har har reist fra mamma i 8 dager i strekk uten å si hvor han har dratt. Nå har han slått opp med mamma, og han har ombestemt seg mange ganger, men mamma sa at han måtte flytte ut. Så nå bor han hos foreldrene sine. Jeg vil egentlig være sur på han fordi han har vært så dust mot mamma, men jeg er glad i han. Og selv om jeg har en pappa, er han som enda en pappa. Jeg er veldig veldig glad i han, men jeg vil være sur, nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg bare gråter og gråter og ingen skjønner. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.03.2019 18:32:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle