Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å dusje sammen med broren sin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer er det greit å dusje/bade i badekar naken med broren sin? Han er 13. Vi har gjort det masse, men de i klassen synes det er rart og ekkelt. Vi driver ikke med noe sexuelt. Han får stå men det er jo naturlig når man ser en av det motsatte kjønn naken. Jeg får jo stive nippler, og hvertfall når man er i samme kar eller dusj. Har jo gjort dette med både mamma og pappa tidligere, vi er bare sosiale og hjelper hverandre føler jeg. Meg å broren min deler jo soverom også, så når jeg våkner eller skal legge meg så går jeg helt naken for jeg bruker ikke noe undertøy. De synes også det er rart at jeg kysser broren min når jeg legger meg eller drar, men det er jo naturlig i familien vår. Er det normalt?

SVAR

Besvart 28.03.2019 11:12:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle