Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å flytte hjemmefra men da får mamma problemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter skikkelig. Kort forklaring først: jeg og mamma bor i kommunal bolig, hvis jeg flytter så må hun og enten kjøpe leiligheten eller flytte selv. Hun har dårlig råd og jeg betaler husleie jeg får fra Nav. Jeg klarer ikke bo stort lenger med hun fordi hun har helt syke humørsvingninger, plutselig er hun forbanna og jeg kan ikke si et ord uten at hun eksploderer, neste øyeblikk er hun kjempe blid og hun later som ingenting har skjedd. Ikke noe fysisk bare ord, men jeg er redd for henne og må flytte nå føler jeg, men jeg vil ikke at hun skal havne uten sted og bo selv og jrg har ikke fast jobb og inntekt heller det er ikke mitt ansvar men jeg er glad i henne fordi om. Når jeg kommer hjem om dagene gruer jeg meg hver gang vet aldri hvilket humør hun er i, og jeg har angst i opptil en time hver dag når jeg kommer hjem før jeg vet hvordan ståa er. Samme gjelder når hun kommer hjem fra ting. Selv samme dag. Jeg tør ikke si noe til hun, hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 13.04.2019 10:20:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle