Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ensom hjemme, føler jeg ikke har godt forhold til foreldrene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg føler at jeg ikke har et så godt forhold til foreldrene mine, jeg er glad i dem og de er glade i meg,men jeg føler at vi ikke har noen gode familie bånd eller noen gode minner sammen pga 1 de jobber mye og snakker mye om ting jeg ikke forstår så jeg kan ikke inkludere meg i samtalen 2 de kommer hjem sent 17:00 eller senere og etter det sitter de på pcen og jobber, og snakker jobbspråk som jeg ikke klarer å inkludere meg i. 3 jeg sitter på rommet alene og føler de ikke bryr seg selv om jeg vet at de gjør det. (vel det er jo jeg som sitter på rommet og isolerer meg så det er vel min feil, men det hadde vært koselig om de hadde spurt om jeg ville sitte i stua med dem:(hvis jeg foreslår å feks gå en tur sammen så føler jeg at pappa bare snakker seg bort fra det og begynner å snakke med mamma, og mamma bryr seg når hun ser at jeg blir irritert og trist av at pappa bare snakker seg bort fra forslagene. Vennene mine har kule foreldre de kan snakke og le om ALT med:( FølerMegBareEnsom

SVAR

Besvart 10.04.2019 22:08:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle