Hopp til hovedinnholdet

Mamma kommer alltid hjem fra jobb og er sur

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Mamma kommer alltid hjem fra jobb og er sur. Når jeg prøver å si at jeg også er sliten så sier hun at jeg ikke har noen grunn til det. Her om dagen så sa hun til og med at hun håpet for min del at mine onger ikke var som jeg. Hun driver også å sier at jeg er blitt feitere, ikke direkte, og jeg har aldri vert liten. Hun sa også en gang, etter at jeg hadde grått, at i mens jeg satt og gråt p.g.a. at jeg ikke fikk gå på noe, så var det onger som mistet fareldfene sine, men grunnen til at jeg gråt var måten hun hadde sakt det på, jeg brydde meg ikke om jeg fikk gå eller ikke. Jeg tror ikke hun vet hvor mange ganger jeg har grått på grunn av det hun har sakt og hun sier aldrig unnskyld. Hva kan jeg gjøre for å få henne til å stoppe. Jeg har sakt litt av det til en venninne men hun kunne ikke gi meg noen råd. Versåsnill å svar.

SVAR

Besvart 25.04.2019 13:41:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle