Hopp til hovedinnholdet

Jeg har store problemer med søsteren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har store problemer med søsteren min. Hun er 15 og går i klassen under (10.klasse). Jeg ble mobbet av den forrige klassen min og har derfor ikke venner fra gamle klassen. Søsteren min derimot er nylig blitt venn med mobberene mine og henger med 02er på fritiden. Jeg hater det fordi hun bruker det mot meg og sier at jeg ikke har venner. I tillegg til dette holder hun på med mange gutter som jeg snakker med, da inkludert eksen min. Hun snakker nedlatende om kroppen sin som er mye finere enn min og kommer med problemene sine til meg, men dersom jeg sier noe til henne så er jeg bare negativ og venneløs ifølge henne. Jeg har veldig lyst til å flytte til neste år på grunn av henne siden hun skal begynne på VGS der jeg går til høsten, og jeg tror ikke jeg klarer å gå der sammen med henne fordi alle liker henne bedre enn meg og jeg er redd for å miste alt og alle. Jeg HATER henne, og vet ikke hva jeg skal gjøre, foreldrene mine tar hennes side og sier at vi ikke må kjefte på henne.

SVAR

Besvart 07.05.2019 23:01:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Problemer hjemme? Få hjelp av familievernet

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle