Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være adoptert? Passer ikke inn i familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 14 og jeg føler jeg ikke passer inn i den familien. Foreldrene mine behandler meg annerledes i for holdet til de andre søsknene mine. de tar mobilen min når jeg ikke hører på de, for ikke lov å gå ut uten om helgene, men det gjør de andre i familien, må jobbe med huset nesten hver dag. Så spørsmålet mitt er: Hvordan skal jeg finne ut om jeg egentlig er fra den familien eller adoptert? Jeg sier "Jeg vet jeg ikke er fra den familien" når vi krangler sammen, storesøsteren min sier "Er du adoptert egentlig for du ligner ikke på oss" når meg og hun krangler også. når jeg spør mamma om jeg er adoptert eller kommer fra en annen familie begynner hun og smile så sier hun "Husj ikke snakk sånn" Jeg trenger svar raskt!!! Jeg vil finne det ut uten at barnevernet, eldre folk enn familien, politiet eller andre er blandet inn. Så vær så snill svar meg så fort som mulig..

SVAR

Besvart 07.05.2019 13:40:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle