Hopp til hovedinnholdet

Krangling hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skriver nå imens jeg gråter og har veldig lite lyst lyst til å leve. Foreldrene mine krangler hele tiden. Det har jeg aldri fortalt til noen. Jeg har prøvd å gjøre sånn at de ikke krangler. Det funker ikke. De hater hverandre og hater meg. I flere måneder har moren min hat emosjonelle utbrudd på meg. Vi krangler og jeg må alltid si unnskyld. Hun peker alle feilene på meg og tar opp krangler for flere år siden. Hun hater meg! Jeg er lei av å holde dette inn. Jeg har aldri sagt dette til noen før. Hver gang en krangel er alvorlig og jeg griner og skriker, sier mor «hold kjeft, naboene kan høre oss». Jeg er lei av å ikke si det til noen. Helt siden jeg var liten har jeg stått opp for henne i krangler med pappa. Det er hun som ødlegger hjemmet. Hver gang jeg hører mamma og pappa snakke tror jeg de krangler. Hjerte dunker og jeg begynner å gråte. Hva skal jeg gjøre? Jeg har ingen å snakke om dette med: ingen venner, sykesøster er dårlig og vil ikke snakke med lærere. Hjelp!!!!!

SVAR

Besvart 05.05.2019 17:41:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle