Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ensom hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Foreldrene mine er ingen dårlige mennesker. De er noen helt vanlige foreldre som elsker barna sine og vil der beste. Men over tid har ting endra seg. Jeg skjønner jo det, siden jeg og søstrene mine har blitt eldre....Eldste man bor i Tyskland, mellomste går andre året på VG2 også er hun ganske mye ute med venner. Men jeg bryr meg ikke så mye om de to, siden vi har ikke så nært forhold og jeg har vennet meg til at de er borte. Jeg er glad i dem så ikke tolk dette feil ahha. Men det jeg skulle si... etter et år som arbeidsledig fikk pappa endelig jobb, men han jobber da til veldig sent 10-20. Så han ekke hjemme før 20. Også er ikke mamma hjemme før sånn 19 tiden. Men når hu først er hjemme så jobber hun bare. Hu kan ikke bli forstyrret i det hele tatt. Jeg skjønner lider, for hun har en ganske vanskelig jobb. Men de er så mye borte at jeg føler meg lei meg, litt ensom. Når vi først snakker så bli de lett sure på meg. Prøver virkelig at det ikke skal være sånn, men de bryr seg ik

SVAR

Besvart 16.05.2019 10:18:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle