Hopp til hovedinnholdet

Er så bekymret for mamma og pappa!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine er skilt. De pleide å bo fra hverandre men nå bor vi sammen. Før så pleide de å krangle så mye at mamma nesten ikke orket å leve lenger. Det var KJEMPE SKUMMELT. Jeg tenker fortsatt på det nå selvom det var lenge siden. De har egentlig ikke kranglet så mye nå, men litt. Vi har litt problemer med penger så det er det de har kranglet om. Jeg vet ikke helt om moren min har det så bra mentalt, samme med faren min. Jeg elsker dem VELDIG MYE. Moren min har før prøvd å Skade seg og det er DRIT SKUMMELT. Jeg bekymrer meg egentlig for dem hver dag. Jeg er redd for å miste dem. Man vet jo aldri hva som kan skje. Jeg skjønner egentlig ikke hele veden. Hvorfor er vi mennesker, hvorfor har vi familier, hvordan lever vi nå og hvorfor har vi så sterke følelser. Jeg skjønner INGENTING, men det gjør ingen som er VELDIG irriterende.

SVAR

Besvart 24.05.2019 11:12:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle