Hopp til hovedinnholdet

Mamma blir veldig sint, sier stygge ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma er helt gal når hun blir sint, hun spenner i døra ber meg lukke opp, hun sier at jeg er unormal og at hun er flau over meg overfor andre. De orda er som tusenvis av kniver som stikker seg igjennom hjertet mitt, jeg klarer så vidt å bo med henne. Jeg blir så lei meg. Og det tærer på selvtilliten, jeg vil bare stikke av og aldri mer komme telbake, helst vil jeg dø, jeg klarer ikke det her mer. Jeg er så sliten av alt, at hun roper alle de stygge tingene mine, om hvor flau hun er over meg, om hvor mye hun hater å ha en unormal unge. Jeg får angst og redsel, dårlig selvtillit og selvfølelse, jeg vil for engangs skyld leve!

SVAR

Besvart 24.05.2019 23:27:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle