Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa krangler mye.De krangler om kveldene,lukker døra for at jeg og lillebror ikke skal høre,men alt kommer gjennom.Jeg vil ikke at de skal skilles,men jeg tror det er best.Dette har jeg spurt mamma om og hun sa på en måte ja,men at jeg ikke skal tenke på det fordi alle krangler.Jeg vet at hun egentlig vil meeen...mamma sier ALLTID at vi har ikke nok penger til ditt og vi har ikke nok penger til datt(nye klær,Sko fordi de har hull,IKKE NOK TIL Å SKILLES,osv)jeg spør virkelig ALDRI om nye ting og slikt.Det ENESTE jeg spør om er om mamma kan betale for dansingen min.Jeg er en veldig ivrig danser og mange sier at jeg virkelig kan få en karriere i dette(Vært på TV til og med).Jeg elsker virkelig dette og vil ikke slutte.Itillegg betaler nesten aldri pappa for noe(d er alltid mamma). Jeg føler ikke jeg kan snakke med noen.Ingen andre i familien fordi de baksnakker familien vår,ikke helsesøster for hun hater oss også,osv.dette er andre historier(jeg har INGEN ekte venner(falske)

SVAR

Besvart 27.05.2019 11:23:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle