Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig, jente 13 år. Kranglet med venn og vanskelig hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 som har det utrolig vanskelig nå for tiden...:( For noen måneder tilbake dro faren min fra meg, mamma og søsknene mine. Dette har jeg fortalt kun til en av venninnene mine. Hun er/var den eneste jeg stolte på! Mer en moren min!! Hun visste absolutt alt om meg! Hun var som dagboken min. Men for noen dager siden så krangla vi. Det var en forferdelig krangel:( Liksom, ALLE hemlighetene hun visste om meg brukte hun mot meg inkrangelen vår! Hun sa blandt annet «Nå skjønner jeg hvorfor faren din forlot deg! Det er fordi du er idiot og dum». Jeg kan være ærlig og fortelle at jeg også sa mye stygt tilbake. Men idag kom moren hennes hjem til meg og kjefta mye på meg! Hun sa INGENTING til dattera si! Selvom hun visste ALLLT hun også hadde sagt:( og moren min klikka på meg! Hun har vært sur på meg i hele 2 dager nå! Og det som er verre er at moren min slo meg! For aller aller første gang! Jeg føler for å bare ta livet av meg:(

SVAR

Besvart 24.05.2019 23:46:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle