Hopp til hovedinnholdet

Moren min kritiserer meg hele tiden og sier jeg er altfor tykk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mammaen min kritiserer meg hele tiden, hun påpeker på alt som hun mener er «feil» med kroppen min. Hun også pleier å si at jeg er alt for tykk og at jeg burde slanke meg. Selv så kan jeg ikke si at jeg er tykk. Jeg har helt normal kropp ,den er som di fleste jentene på skolen min har. Jeg har sagt til henne flere ganger at jeg syns ikke at det er greit at hun sier de stygge ting til meg. Men hun stopper ikke. Og pga de kommentarene får jeg også dårlig selvbildet:/// hva burde jeg gjøre i den situasjonen her?

SVAR

Besvart 30.05.2019 18:20:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle