Hopp til hovedinnholdet

Moren min er veldig slem, kan jeg kutte kontakten med henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lyst til å kutte ut kontakten med moren min. Hun er slem, selvsentrert, skummel, og har aldri tid til meg. Jeg er aldri god nok for henne, uansett hva jeg gjør så er det feil ifølge henne. Hun blir veldig fort rasende, og forteller andre hvor inkompetent og uselvstendig jeg er. Jeg greier meg selv, men det er visst feil det også. Hun er som en heks. En gang rømte jeg fra leiligheten fordi hun skjelte meg ut foran kjæresten min. Det hadde vært så deilig å slippe å ha dårlig selvtillit hver dag, og slippe å bli forskjellsbehandlet. Mamma finner på ting med søsteren min, og ikke med meg, hun har aldri tid til meg, hun sier at jeg er dummere enn søsteren min og at søsteren min har kulere stil og er bedre enn meg. Jeg skal flytte snart, men hun skal visst få nøkkelen til leiligheten min, jeg er livredd for at hun bryter seg inn og ommøblerer hele leiligheten. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.06.2019 18:42:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle