Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma krangler hele tiden sånn hver dag, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg og mamma krangler hele tiden sånn hver dag... men når jeg prater med venner om en ting og det blir fort sure miner fra dem så blir jeg som oftest nedfor, mamma blir da blande seg inn og jeg vil ikke det for hvis jeg sier det på min måte så klikker hun på meg og sier at det er ikke noe rart at folk ikke liker deg når du er sånn.. har slitt veldig mye med alkohol i familien og har ingen venner. har en kjæreste som er hos meg veldig mye fordi jeg orker ikke kjefting av mamma hver dag og når han er her så kjefter hun ikke, men kommer med sleng kommentarer som fristen harr ikke gått ut enda som hun sier til kjæresten min. mamma og pappa er fortsatt gift, men når vi krangler så vil han ikke bry seg og er bare stille prøver å få trøst men han bryr seg ikke. hvis jeg er trøtt eller sliten etter skolen så blir hun sur og mener at jeg ikke kan være det, men hun kan det når hun kommer hjem fra jobb. så vet ikke hva jeg skal gjøre orker ikke mer krangling.

SVAR

Besvart 10.06.2019 22:50:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle