Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa behandler meg ulikt i forhold til mine brødre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei lurte på hva jeg kunne gjøre.. Familien min tenker gammeldagse og det irriterer meg. Eks: Brødrene mine sin rom er rotete så må jeg rydde og jeg må gjøre alt annet som å støvsuge huset, lage mat, kaste søppel, rydde, osv og vis jeg spør om hvorfor ikke mine brødre gjør får jeg svare «du er en jente du må gjøre det hva skal du gjøre når du gifter deg, brødrene dine er gutter de trenger ikke» det irriterer meg så mye. Men jeg er glad i dem uansett. De bestemmer for mye om hva jeg kan gjøre. Vil ikke fortelle mer er ....

SVAR

Besvart 13.06.2019 11:46:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Hva er likestilling?

Likestilling betyr til at alle mennesker skal ha like muligheter, uansett kjønn, seksuell orientering, religion, alder, etnisitet, sosial bakgrunn eller funksjonsevne.

 

Les mer
attach_file

Kjønnslikestilling i Norge

Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel har vi en rekke utfordringer før vi oppnår full likestilling mellom menn og kvinner.

 

Les mer
account_circle