Hopp til hovedinnholdet

Familien mener alt som skjer er min feil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år som har problemer med familien min! De mener ar alt som skjer er min feil! Hvis lillesøstra mi slår seg eller blir sur er det min feil, hvis maten blir litt brent det er min feil, hvis jeg er på skolen og søstera mi blir sur r det min feil! De mener jeg blir sur av hver eneste ting og jeg blir så lei meg! Det kan hende jeg mister kontroll! Men det er fordi de har plaget meg lenge! Hver natt gråter jeg i senga mi!! De mener jeg r verdens heldigste jente! Hvis jeg er det så er jeg verdens heldigste som får mest kjeft hjemme! For et år siden brakk søstera mi armen! Nå et år etter så er hun fin, men det er et problem! Hvis hun skal ta sykkelen sin opp trappa og hun ikke klarer det så blir hun sur begynner og grine, går og sladrer og vips jeg får enda mer kjeft!!! Jeg har kanskje et problem, men hvis dette fortsetter så skal jeg si hva hun driver! Som får noen uker siden så satte hun seg oppå magen/brystet mitt, jeg fikk problemer med og puste i en hel uke!!

SVAR

Besvart 14.06.2019 22:34:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle