Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at moren min ikke setter pris på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem med min mor som jeg egentlig aldri har snakket seriøst med noen om. Visst jeg sier noe til vennene mine føler jeg at de bare tror jeg synes hun er irriterende som barn flest gjør. Men det er noe annet med moren min. Hun har ikke problemer eller noe og vi er en helt vanelig familie. Men ofte føler jeg at hun ikke bryr seg om hva jeg føler eller vil. Hun favoriserer brødene mine veldig. Det eneste hun sier til meg i løpet av en dag er å klage på meg og alt jeg gjør feil. Hun spør aldri om jeg har det bra fks. Og visst jeg sier i fra til henne om noe så bare svarer hun dumt og prøver å skifte tema. Hun er selvopptatt og visst jeg viser henne noe jeg er god i så blir hun ikke stolt. Det er ikke ofte jeg føler på takknemmelighet for moren min. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.06.2019 19:05:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle