Hopp til hovedinnholdet

Mistet bestefar for 1 mnd siden, og nå dør den andre bestefaren min..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. For 1 måned siden så mistet jeg bestefaren min og ingen var forberedt på at han skulle dø, også den andre bestefaren min har kreft å er veldig dårlig å det har han vært en god stund men de tre siste ukene har han vært kjempe dårlig mens nå de siste dagene så har han masse smerter å sier selv at han ikke klarer mer han vil ikke spise eller få intravenøst fordi han sier at det forlenger bare sorgen for oss andre, han betyr bare så ufattelig mye for meg han er som er pappa for meg å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når han også dør, jeg klarer ikke tenke eller sove og jeg føler meg alene fordi ingen skjønner hvor tøft det er å miste dem begge hva skal jeg gjøre og hvordan skal jeg si til bestefar at han betyr så mye fordi meg før han dør han har ikke mange dager igjen å leve

SVAR

Besvart 20.06.2019 21:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle