Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler hele tiden!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma og pappa krangler mye. Jeg har sagt til begge at jeg blir lei meg og at jeg ikke orker mere. De bryr seg ikke, har sagt i fra 7 ganger og det har ikke funka noen av gangene. Jeg skulle ønske ah de bare kunne skilles!! De bare krangler jo, det eneste de gjør er å krangle. I tilleg så krangler mamma VELDIG mye med storesøsteren min, og mamma bare klager på henne og hun klager bare på mamma. Og noen ganger så får mamma så nok at hun starter å grine!! Jeg orker ikke mere krangling og jeg har ingen å snakke med dette med. I tilleg så er alle vennene mine falske... Og når de først er venner så er det bare i sånn 30 min så begynner de å krangle igjen! Aner ikke hva jeg skal gjøre. Vi er på ferie nå og har med oss kusina vår og jeg vet ikke om hun har det bra fordi alle krangler sånn. Jeg trenger hjelp!

SVAR

Besvart 30.06.2019 09:07:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle