Hopp til hovedinnholdet

Hater kjæresten til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ville bare si at jeg hater kjæresten til mamma. De har vært sammen i noen år nå og han bor hos oss. Han blir liksom sur for ingenting. Han lukter også rart. Tror det er fordi han røyker. Jeg hater røyk! Liksom hvis jeg sitter ute og han er der så kan han begynne å røyke, og da kommer all røyken på meg. Jeg sier ifra og da sier han og mamma at jeg bare må flytte meg, selv om jeg satt der først og han kommer etterpå og begynner å røyke. Det lukter sykt rart i bilen hans. Jeg blir faktisk kvalm av den lukta. Jeg spydde en gang av det. Jeg tror at han røyker i bilen og at lukta setter seg i setene ellerno, det er skinnseter i bilen. Jeg blir aldri kvalm i en annen bil. Liksom, pappaen min ar aldri sett at jeg blir kvalm i bilen. De vet at jeg HATER røyk. Jeg har aldri likt han. Og jeg vil ikke kalle han for stefar. Han er ikke min stefar i det hele tatt. Jeg vil bare at han skal forsvinne. Han har liksom blitt sur for at jeg og søstera mi tok is engang uten å spørre. Han kjeftet.

SVAR

Besvart 19.08.2019 10:10:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle