Hopp til hovedinnholdet

Tid sammen med bestemor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en bestemor som er 78 år gammel. Vi har et ganske nært bånd, og jeg er alltid hos henne etter skolen og spiser. Hun er i tillegg den som kjører med til ting, viss mamma eller pappa ikke kan. Problemet mitt er at jeg er redd jeg ikke bruker nok tid hos henne. Jeg vet hun liker og ha besøk, og det før hun ofte av både naboer og søsteren min. Problemet mitt er at jeg føler at når jeg er der så blir det ikke den naturlige stemningen viss ikke noen andre enn bare jeg er der. Det er også sånn at jeg liksom heller har lyst til og gjøre andre ting, fordi jeg synes det er litt kjedelig der. Men jeg vet ikke va jeg skal gjøre for tenk viss hun dør, og så sitter jeg igjen med en følelse av at jeg burde ha brukt mer tid med henne! Det er vel egentlig det problemet mitt er. Den redselen

SVAR

Besvart 30.08.2019 18:57:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle