Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig strenge foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine har alltid vært veldig strenge. de tar telefonen min inn på rommet sitt når jeg skal legge meg, de sender alltid melding til foreldrene til de jeg skal være hos selvom det ikke er fest,jeg må alltid bli hentet på kvelden av pappa fordi han skal "sjekke" om det er full fest eller ikke, jeg får ikke lov å ta bussen hjem med de andre, jeg har innetid halv 12. de andre vennene mine har innetid 12-halv, jeg får ikke lov å overnatte hvis det har vært flere der i løpet av kvelden. jeg har snakket med de utrolig mange ganger men de skjønner ikke selv at de er strenge. jeg bare lurte på om det er unaturlig å være så streng, spesielt når vennene mine ikke har sånne regler i det hele tatt. det er så utrolig slitsomt og jeg blir så irritert. føler det er vanskelig å få et bra forhold til de når jeg ikke føler meg respektert nok og stolt på nok. har vurdert flere ganger å bare drite i alle reglene og dra ut selv om jeg får husarrest for at de skal skjønne hvor mye det irriterer meg.

SVAR

Besvart 04.09.2019 22:01:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle