Hopp til hovedinnholdet

Moren min er mye borte, kaller meg hore. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så øei av moren min. Hun er aldri hjemme (noe som i seg selv jeg har ingenting imot) og da tar jeg jo selvsagt alle husoppgavene. Når hun kommer hjem, sier hun at jeg er lat og at jeg burde få meg en jobb siden det å bare gå på skole er jo kjempeenkelt, selv om jeg er vekke i 12 timer hver dag pga skole og jeg har rett og slett ikke tid til å få meg en jobb, spesielt hvis jeg må gjøre alt hjemme. Hun meiner at jeg ikke gjør en dritt, og sier alltid stygge ting til meg. Når jeg er i dårleg humør pga. henne sier ho at jeg er ei hore og at jeg oppfører meg sånn bare for at hun skal føle seg dårleg, at jeg er selfish og at ungdom no til dags har ingen respekt. Det er helt umulig å snakke med henne for når jeg kommer med gode argument så sier ho bare hysj nei lalalala jeg skal ikke høre på dine løgn og stikker eller så griner hun og får meg til å si unnskuld. Hva gjør jeg?!

SVAR

Besvart 14.09.2019 22:35:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle