Hopp til hovedinnholdet

Faren min er sammen med en lærer på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på ungdomsskolen og trives veldig, og er tilbake etter sommerferien, men før påske gikk faren min fra moren min fordi han ikke fikk nok sex, og rett før sommerferien innledet faren min et forhold til en yngre lærer på skolen. Jeg vil ikke slutte på min nåværende skole, men jeg vil ikke ha henne som lærer heller, jeg vil ikke være i samme rom som henne. Kan jeg nekte å delta i undervisning hvis hun er lærer der? Hun er en av de populæreste og peneste lærerne på skolen, så hun blir helt sikkert ikke sparket for det, og jeg vet at hun har loven på sin side.... Dessuten, når jeg er hos pappa, hører jeg dem ha sex daglig, jeg ser henne ofte naken etter akten. Jeg har spurt henne om hun har noe imot å være mindre naken.... Bestemoren min sier at faren min levde et kjærlighetsløst liv i sin ungdom, så det er vel det han tar igjen nå, men hvordan kan jeg be dem dempe sig og at hun tar på noe mellom soverommet og badet?

SVAR

Besvart 14.09.2019 21:20:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle