Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke bo med familien min lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei for å være ærlig så har jeg det ikke greit, for hele familien min lyver til meg og gir personlig informasjon om meg til folk som de lovte de aldri skulle kontakte, ikke at de overrasker meg, men det viser bare at jeg ikke kan stole på dem mer og for å si det sånn så trives jeg ikke stort mye hjemme heller for alle holder alt hemmelig for meg, ennå jeg er 19 år så behandler de meg som om jeg ikke skjønner noen ting og går bak ryggen min, så derfor vil jeg bare slette hele eksistensen min ved å flytte ett sted hvor ingen kjenner meg eller vet noe om meg. Uansett jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger for jeg vil ikke bo med familien min lenger og vil bo alene men jeg har ikke råd.

SVAR

Besvart 29.09.2019 17:16:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle