Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa blir sure på meg hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei mamma og pappa blir sure på meg hele tiden... mest mamma. Får ikke lov til å være ute med venner lenger,så må sitte inne hele dagen. De sier at det er min skyld siden de ikke stoler på me. For noen dager siden var jeg ute med en venninne Pia vi skulle være på møte,så vi var ute i 2timer.krangla med de siden jeg ikke ville hjem rett etter det. Så ble de skikkelige sure.. sa at jeg ikke kunne leve uten å være ute med venner, så da sier mamma til pappa at jeg sa at jeg ikke ville leve mer. Etter flere timer med skjefting, ble jeg sur igjen og tokk av en kork på en flaske og da påstod mamma at jeg hadde tenkt til å kaste den på henne. De har sagt flere ganger at vi skal snakke med helsesøster, men jeg har egt ikke lyst til det LGA jeg er redd for at de skal legge all skylden på meg..

SVAR

Besvart 14.10.2019 15:26:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle