Hopp til hovedinnholdet

Blir veldig lett sur, spesielt på mamma og pappa (mest på pappa).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år som blir veldig lett sur, spesielt på mamma og pappa (mest på pappa). Jeg kan ofte bli kjempe sur og hysterisk. Pappa blir også veldig fort sur, og han skal alltid ende konflikten vi er i, som jeg blir veldig sur av. Jeg får heller ALDRI lov til å si min side av saken fordi mamma og pappa har "alltid rett". Så om jeg føler for å si noe mens vi krangler ber de meg om å holde kjeft (Som gjør meg mer hissig). Da står vi der ofte lenge og krangler mer og mer. Til en av oss skriker eller blir drit hissige. I etterkant blir jeg lei meg og får kjempe dårlig samvittighet for at jeg ble sur på dem. Hva kan jeg gjøre for å roe meg selv ned eller dem i en sånn situasjon? Vil ikke klikke helt bare pga en liten diskusjon.

SVAR

Besvart 13.10.2019 16:56:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle