Hopp til hovedinnholdet

Sliter med alt i livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sliter med alt i livet mitt, jeg er en taper. Jeg har en søster som er en vinner. Hun studerer farmasi i Oslo, får bare 5'ere og 6'ere, har en kjæreste og er lykkelig. Jeg så hun og kjæresten hennes på banen i går kveld, hvor de holdt om hverandre og så skikkelig lykkelige og oppeående ut,Jeg sitter bare å spiller data i kjelleren 24/7, har droppet ut av vgs, faren min sier at han vil kaste meg ut, slik at jeg skal å meg jobb og bli selvstendig, men jeg kan ingenting, søsteren min var så snill å spørre på Meny om det var en ledig stilling, men selvfølgelig gadd de ikke å ansette enn taper som meg. Jeg har fullstendig gitt opp kjæreste. Mit utseende er fint, fordi jeg har et veldig høyt stoffskifte og dermed alltid har kunnet spise burgere i masser og er aldri blitt feit. Jeg har få venner, men det er mangelen av kjærlighet i mitt liv som ødelegger meg, hvis jeg fikk kjæreste, tror jeg resten ville falle på plass, da ville jeg skaffe meg jobb og kaste dataspillene mine. Hjelp!

SVAR

Besvart 14.10.2019 14:18:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekts? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle