Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler, pappa har truet og slått mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det eneste mamma og pappa gjør er å krangle og skrike til hverandre. De er alltid uenige og må diskutere alt. De passer ikke sammen. På kveldene er det verst. De tror at alle sover også begynner de å snakke og det utvikler seg til at de har en diskusjon som blir høyere og høyere og plutselig skriker pappa og kaster noe på bakken så det bråker høyt i hele huset. Pappa banner, truer og hever stemmen. En gang slo han mamma med en plastflaske, kastet han en pose med alle matvarene ned trappa, en annen gang kastet han gifteringen i søpla, alt foran meg og søsknene mine. Jeg kan ikke dra fra søsknene mine siden jeg er eldst men hva kan jeg gjøre? Tør ikke fortelle venner for redd for hva som kan skje hvis de forteller foreldre osv... vil egt at det bare skal gå over og at det skal glemmes men det har skjedd for mange ganger. De bør jo egt skilles. Hjelp.

SVAR

Besvart 24.10.2019 22:41:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle