Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke så godt hjemme. Jeg føler meg ganske ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trives ikke så godt hjemme. Jeg føler meg ganske ensom. Storesøsteren min er bitchy og hun er ofte frekk mot meg og sier jeg ikke snakker så ofte hjemme eller på skolen og det er også med de 2 andre lillebrødrene mine de er tenåringer. den ene broren min plager meg og på en måte slår meg for morsom og jeg liker ikke det. og den halvbroren min slår meg hver dag og han oppfører seg ikke. Men han er et spedbarn og jeg skjønner ikke hvorfor han skal gjøre det. Jeg føler meg ganske fortapt hjemme. Jeg har det faktisk ikke bra hjemme. Jeg har vært på barnevernet før og vet ikke om jeg vil dra tilbake dit. jeg blir ofte lei meg hjemme og vet ikke om jeg kan takle det lengre.

SVAR

Besvart 04.11.2019 21:08:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle