Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan vi gifte oss?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fyller snart 17 og fyller ikke 18 før neste år, kjæresten min derimot er 18 og fyller 19 neste år. Vi har vært sammen i snart 3 år, og ønsker å gifte oss etter at jeg fyller 18 altså i 2020, men jeg vet ikke helt hvordan man kan gjøre det, vi ønsker å gjøre det uten at familiene våre vet om det, derfor spør jeg dere.... hvor og evt hva må vi igjennom før det "står på papir"

SVAR

Besvart 05.11.2019 16:19:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ekteskap

For å gifte deg må du ha fylt 18 år og gjøre det av fri vilje. Den samme juridiske avtalen gjelder enten dere har en borgerlig eller religiøs seremoni.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle