Hopp til hovedinnholdet

Mens vi hadde sex, kom foreldrene inn på rommet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min hadde sex i går. Jeg visste at mamma og pappa var hjemme, men jeg hadde rom nede så vi tok sjansen på at de ikke ville høre oss. Mens vi hadde sex, tok han på meg. Etter det sugde jeg han og runket han. Etter kanskje 10 minutter, så hører jeg at noen kommer ned trappa! Plutselig kom mamma og pappa inn døra!!! Men da så de jo at jeg sto med pikken til kjæresten min inni kjeften! Det var utrolig kleint! De sa ingenting men de lukket døra og gikk! Jeg har fortsatt sjokk og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! På morgenen i dag, så begynte pappa og nevne det som skjedde...han begynte å spørre om vi brukte kondom osv! Han sa at det så ikke ut som at vi brukte kondom fordi når jeg sugde han så hadde han ikke kondom. Jeg sa til pappa at vi ikke brukte beskyttelse. han synes det var greit at jeg hadde sex, men at jeg må passe på å ikke bli gravid! Så kom mamma og sa at hvis jeg ikke får mensen så måtte jeg si ifra osv! Det var sykt kleint!!! Hva skal jeg gjøre nå?!? hjelp meg!

SVAR

Besvart 11.11.2019 18:40:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle