Hopp til hovedinnholdet

Har veldig sinte og strenge foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har hatt store familieproblemer hjemme så lenge jeg kan huske. Vi har prøvd å finne ut hvorfor d alltid r så mye sinne og aggresjon i familien vår. Alle problemer i livet mitt er på grunn av mamma og pappa. Jeg har prøvd å snakke med de om dette så mange ganger, men hver gang pusher de meg til siden og sier de ikke vil snakke med meg. Alt de gjør er å nekte meg i å gjøre ting som gjør meg glad, som å være med venner osv.. De prøver å kontrollere alt jeg gjør hele tiden og vil alltid vite alt. Jeg føler ikke jeg har et forhold med de, jeg vet ikke hvem de er som personer og de vet ikke hvem jeg er heller. Jeg spiser aldri middag med de, forteller de aldri noe som skjer i livet mitt. De bare elsker å kontrollere alt jeg gjør og snakker alltid om at så lenge jeg bor med de må jg forholde meg til de grensene de setter, men d er faktisk lettere for meg å bryte de reglene enn d det er å følge de. De truer med å ringe barnevernet og sende meg på fosterhjem. Trenger svar, takk på forhånd.

SVAR

Besvart 19.11.2019 12:27:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle