Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene klager på hver minste ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Foreldrene mine klager på vær jævla minste ting. eg hater de. de klager på at eg bruker mye sminke og at eg bryr meg fro mye om utseende osv. de tar rettetangen min og sminken og gjemmer det for meg. MEN eg nekter å gå uten sminke på skolen. får bare jævlig dårlig selvtillgitt.krangler med de hele tiden. de er alltid kjempe frekke.Jeg orker ikke mer. dønn eg ser helt forferdelig ut uten sminke.jeg har ikke god nokk selvtillgitt til å gå uten sminke.. de sier også jeg er for mye på rommet mitt. men jeg liker å sitte på rommet mitt å høre på musikk og snappe med folk. de har til og med settet skjermtid på 21:00 vær dag. til og med helgene. Det er så urettferdig. jeg går i 9 klasse. ingen har skjermtid i hvertfall ikke til 21:00. jeg vetsje hva eg skal gjøre.HJELPPPPPP

SVAR

Besvart 14.12.2019 08:28:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle