Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine overvåker meg. Har de lov til å ha strenge nettregler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Får foreldrene mine lov til å ha strenge nettregler? Hver gang noen spør om å følge meg på insta må jeg spørre om å jeg får lov til å følge de. Det er veldig ubehagelig for jeg føler de overvåker meg, mamma følger meg og iblandet hvis jeg følger noen hun ikke vet om spør hun meg hvem det er også må jeg unfølge de, dette viser jo bare at mamma sjekker på insta og stalker meg på insta noe som gjør at jeg føler meg veldig ufriog overvåket. Her om dagen spurte kjæresten til venninna mi om å følge meg og jeg spurte im jeg fikk lov og fikk ikke lov siden de mente det ikke var greit, noen annen grunn ga de ikke.... dette her et veldig irriterende, det gir ikke mening å bare si at dette ikke er greit, jeg har snakket med han mange ganger og han er veldig hyggelig og han kommer ikke til å bytte ut venninna for meg. Aner ikke om de tenkte st det ikke var greit fordi fe mener dt er frekt av meg å følge kj til venninnen min men halve klassen følger han.. jeg er 15 og blir 16 i februar, tips?

SVAR

Besvart 22.12.2019 23:27:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan foreldrene kreve å få vite passordene mine?

Vil foreldrene dine vite passordet ditt til for eksempel Snapchat eller Instagram? Se her om de har lov til det eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle