Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at foreldre kjefter så mye på barna sine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt snart 14 år. Jeg synest mamma kjefter unødvendig mye på meg og lille søsteren min som er 5 år. Liksom hun kjefter på meg vist jeg spiller i 5 minutter for mye og får dårlig karakter på tentamen og matte prøver. Så klager hun over at det er bare min feil at hun ikke har så mye penger, og hun påstår at jeg ikke hører etter på beskjeder som hun sier at jeg skal gjøre. Hun kjefter sånn at jeg føler meg mindre verdt og nedsettende, hun har truet meg med å tvinge meg til å flytte ut til pappaen min med da må jeg bytte skole og det har jeg ikke lyst til. jeg føler at det er veldig uretferdig at hun skal kjefte så mye på meg. Så jeg lurer på om det er normalt at foreldre skal kjefte så mye på barna sine?

SVAR

Besvart 09.01.2020 20:57:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle