Hopp til hovedinnholdet

Sliter med at mine to småsøsken (3 år yngre enn meg) ikke liker meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med at mine to småsøsken (3 år yngre enn meg) ikke liker meg. Jeg skjønner at søsken kan krangle, og ikke alltid er beste venner, men jeg blir fortsatt lei meg. De er jente og gutt, tvillinger, og de har sitt eget bånd. Dette skjønner jeg selvfølgelig siden de er tvillinger, men de trenger ikke å hate meg for det. Jeg har prøvd å være snillere med dem, å være der for dem når de trenger det, men de bryr seg fortsatt ikke. Jeg blir frustrert, og prøver bare å unngå dem. De svarer aldri når jeg prøver å prate med dem, og har ingen interesse i å høre på mitt liv. Jeg prøver å prate om ting jeg er litt interessert i, men da går de bare. Jeg skjønner at temaet ikke er like interessant for dem, men hver gang de vil prate med meg om noe som ikke interesserer meg i det hele tatt hører jeg på, og prøve å forstå. Hver gang vi er ute, ender det opp med at jeg sitter på en huske alene, fordi de ikke bryr seg om å være med meg. Jeg har også vært litt deprimert i det sist.

SVAR

Besvart 11.01.2020 15:55:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle