Hopp til hovedinnholdet

Føler moren min gjør livet mitt trist

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år. Jeg bor sammen med min mor og far. Jeg er veldig glad i de begge, men jeg føler at min mor gjør livet mitt trist. For ikke så lenge siden startet min mor en blogg som jeg ikke vil at hun skal ha. Den skal handle om hennes « vanskelige » liv og da spesielt hennes barndom. Har lest det hun har skrevet så langt og det gjør meg trist. Jeg skjønner at hun har hatt en veldig dårlig barndom, men jeg vil ikke at hun skal ta det til internettet. Hun snakker om livet sitt som om alt var trist, ødelagt og helt forferdelig. Men jeg vet at hun har gode minner også fra barndommen. Jeg skjønner bare ikke hvorfor hun ikke kan legge det bak seg og i stedet fokusere på det som skjer nå, i dag. Hele greia gjør meg lei meg og jeg føler at jeg bare ikke har lyst til å være her mer. En annen ting er at hun av og til pleier å « tulle » med at hun vil skille seg fra min pappa og at hele ekteskapet bare er trist og at hun ikke har det noe gøy. Jeg orker ikke lenger å høre på det.

SVAR

Besvart 02.02.2020 21:59:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle