Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er sure fordi de ikke får bankkortet mitt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Foreldrene mine er sure på meg og nesten mobber meg for at jeg ikke vil gi bort bankkortet mitt til dem, eller til og med passordet mitt pcen. Jeg sa det er ikke lov å kreve bankkortet mitt (jeg er 18). Det var en gang jeg betalte skatt når jeg egentlig ikke skulle og pappa skulle hjelpe meg med å finne grunnen, men han så bare på transaksjonene mine og leste høyt alt jeg hadde brukt penger på. Jeg stoler ikke på foreldrene mine lenger. Mamma sier at det er galt av meg å ikke stole på familien osv. men er det faktisk jeg som har feil her? Eller er foreldrene mine så flinke på å få meg til å føle meg dårlig og gi meg dårlig samvittighet?

SVAR

Besvart 01.02.2020 12:10:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene kreve å få vite passordene mine?

Vil foreldrene dine vite passordet ditt til for eksempel Snapchat eller Instagram? Se her om de har lov til det eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle